Hirdetés

007 Legends - a Halj meg máskor! és az A magányos ügynök is inspirálta

|

A legújabb James Bond-témájú játékban olyan küldetésekkel is találkozhatunk, melyek a fent említett két film alapján lettek megalkotva.

Hirdetés

Az összes James Bond megjelenik majd az október tizenhatodikán boltokba kerülő 007 Legends-ben, és már az is egyre jobban körvonalazódik, hogy mely filmek jeleneteibe élhetjük bele magunkat.

Az már ezidáig is köztudott volt, hogy Daniel Craig az idén októberben mozikba kerülő Skyfallal, George Lazenby az Őfelsége titkosszolgálatábannal és Roger Moore a Holdkeltével küzdötte be magát a játékba, most viszont kiderült, hogy Pierce Brosnan a Halj meg máskor, Timothy Dalton pedig az A magányos ügynök című filmnek köszönheti játékbeli szereplését. Már csak azt nem tudjuk, hogy melyik Sean Connery-féle James Bond filmet játszhatjuk újra, de hamarosan erre is fény derül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)