Hirdetés

A Forza Horizon 5 limitált kiadású kontrollere előbb érkezik, mint a játék

|

Az Xbox Showcase főszereplője az új Forza volt, ami kétségtelenül jól néz ki, de a játék stílusában készült kontroller sem rossz.

Hirdetés

Ugyan az Xbox tegnapi bemutatója nem volt a cég legerősebbike, a Forza széria rajongói azért bőven kaptak híreket és látnivalókat. Az újonnan bemutatott apróságok között ott volt egy különleges kiegészítő is a limitált kiadású Forza Horizon 5 kontroller képében.

Ugyan a csicsás perifériára nyilván nem lesz szükség a teljes játékélményhez, de aki beszerezi azt, az játékbeli extrákkal is gazdagodik majd.

Hirdetés

A kontroller tulajdonosai kapnak egy új verdát, kozmetikai cuccokat, és egy győzelmi emote-ot. Ezek persze csak apróságok a gyönyörű irányító mellett, ami a Microsoft elmondása szerint a mexikói autós és zenei kultúrát ünnepli.

Az eszköz fedlapja egy átlátszó, sárga műanyag lapból készült, a fogantyúi pedig autógumik ihlette borítást kaptak. A dizájnt eltekintve egyébként ugyanazt a funkcionalitást kapta, amit a többi Xbox kontroller, aminek köszönhetően egyébként ezt is használhatjuk majd PC-hez, mobilokhoz és tabletekhez is.

Az előrendelői felület már él, de 2021. november 9. előtt senki ne számítson a kiszállítás megkezdésére. Ez egyben a Forza Horizon 5 megjelenési dátuma is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)