Hirdetés

A gamescom szervezői nem félnek, offline is látogatható lesz a rendezvény

|

Tavaly ütős volt a kölni expó online nyitóceremóniája, idén is izgalmas dolgokkal készülnek a szervezők.

Hirdetés

A 2020-as E3 elmaradása után nagyon örültünk neki, hogy a gamescom szervezői egy online eseménnyel készülnek kivédeni a járványhelyzet jelentette egészségügyi kockázatokat, az Opening Night Live pedig két órán keresztül szórakoztatott minket temérdek bejelentéssel és infóval. Az E3 idén vissza fog térni a Summer Game Festtel egyetemben, és nem vártunk mást a kölni expótól sem - utóbbival kapcsolatban most érkeztek meg az első hivatalos részletek.

Hirdetés

A házigazda ezúttal is Geoff Keighley lesz, azonban a 2021-es gamescomot hibrid módon fogják megrendezni. Az eseményt felvezető show, az Opening Night Live augusztus 24-én természetesen online zajlik, ezt követően viszont augusztus 25. és 29. között az expó szokásos helyszínén fizikailag is megtartanak bizonyos programokat.

A digitális tartalmak tekintetében olyanokra számíthatunk, mint a nyitóceremónia, a központi gamescom hub vagy az első online B2B platform, a gamescom biz, míg a helyszíni résztvevőket egy kisebb létszámra tervezett szórakoztató terület (játékkipróbálási lehetőséggel), egy rendezvényaréna (e-sport versenyeknek és cosplay-nek) és egy kiállítói részleg várja majd. Keighley bejelentéseket, híreket és meglepetéseket ígér az Opening Night Live-ra, nekünk már ez is elég a boldogsághoz. 

A hibrid gamescom természetesen komoly biztonsági intézkedésekkel valósulhat meg, az információk szerint a Koelnmesse számos intézkedést dolgozott ki a kölni hatóságokkal és az érvényben lévő rendeletekkel összhangban: magukba foglalják többek között a higiéniai és távolságtartási szabályokat, a standépítésre vonatkozó szabályozásokat, valamint olyan megoldásokat is, amelyek biztosítják a biztonságos vásárlást (mint a digitális menedzsment). Emellett is kevesebb jegyet fognak értékesíteni, szóval várhatóan nem lesz zsúfoltság. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)