Hirdetés

A Goat Simulator 3 új trailere volt a legelborultabb videó a gamescom megnyitóján

|

Elnézve a Goat Simulator 3 játékmenetét komolyan aggódunk a fejlesztők mentális egészsége miatt. Az új trailer úgy nézett ki, mint 90 másodpercnyi segélykiáltás.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be először a Goat Simulator 3, ami hatalmas meglepetés volt, főleg mivel sosem kaptunk Goat Simulator 2-t. Na nem mintha a világnak égető szüksége lett volna eszméletlenül üvöltöző virtuális kecsekékre, de a Coffee Stain srácait nem különösebben érdekli, hogy mire van szükségünk.

Akár akartuk, akár nem, ők elhozták a gamescomra a játékuk legújabb játékmenet bemutatóját, ami pont annyira elborult, amennyire azt egy kecskeszimulátortól elvárnátok.

Hirdetés

A Goat Simulator 3-ban lehetőségünk lesz egy négy fős csapat tagjaként garázdálkodni egy városi homokozóban. Fellökhetünk majd embereket, felrobbanthatunk dolgokat, és cápákkal is lazulhatunk, mert miért is ne.

A Goat Simulator 3 2022. november 17-én érkezik az Epic Game Store-ba és a Microsoft Store-ba 10 491 forintos áron. Egyébként kifejezetten javasoljuk, hogy olvassátok el a játék különböző kiadásainak termékoldalait. Az értékesítésért felelős srácok nagyon unatkozhattak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)