Hirdetés

A Little Nightmares 2 negyedórás játékmenet videót villantott

|

A Tarsier Studios srácainak új játéka is ott volt a megnyitón, a trailerből és a későbbi játékmenet videóból kiderült, hogy a folytatás pont annyira lesz hátborzongató, mint elődje.

Hirdetés

A Little Nightmares folytatásról először a tavalyi gamescomon hallottunk, de most láttuk először futás közben. Meglehetősen ijesztő kalandra számíthatunk, ami jó eséllyel kielégíti majd az első rész rajongóinak minden kívánságát. Ráadásul a trailer végére még a megjelenési dátum is odafért.

Hirdetés

Jelen körülmények közepette nem mernénk mérget venni arra, hogy a fejlesztők garantáltan tartani tudják a határidőt, ám ha minden terv szerint halad, akkor még a tavasz beköszönte előtt közelebbi ismeretségbe kerülhetünk a játékkal.

A Little Nightmares 2 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelenik meg 2021. február 11-én. Készülnek PS5-ös és XSX-es verziók is, de ezek csak később fognak befutni.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)