Hirdetés

A Serious Sam 4-ben felfegyverzett pápamobillal zúzhatunk

|

Sam Stone vérgőzös kalandja során megfordul majd a Vatikánban is, ahol egészen különleges harci szerkezet pilótafülkéjébe pattan.

Hirdetés

Ellentétben mindazzal, amit a széria címe, és egyúttal a főszereplő beceneve sugall, egyetlen pillanatra sem szabad (nem is lehet) komolyan venni a Croteam lövöldéit. Cseppet sem meglepő módon az előbbiek száz százalékban érvényesek a negyedik részre is, amire keresve sem találnánk jobb bizonyítékot a Future Games Show alatt levetített előzetesnél.

Hirdetés

Vatikánváros utcáin kóborolva hősünket egy helybéli asszonyság igazítja útba, és egyúttal azt is elárulja, merre találja a legújabb pápamobilt. Nem tudni, hogy milyen szándék vezette a járművet megrendelő szentatyát, de amire Sam a megjelölt helyen bukkan, túltesz minden elvárásán. Egy több emelet magas harci lépegető felett vehetjük át az irányítást, így szállva szembe az életünkre törő rémségekkel, akik hol nyomasztó létszámfölényükkel, hol pedig irdatlan testtömegükkel (és gusztustalan csápjaikkal) próbálnak minket nyugalmunkból kizökkenteni.

A Serious Sam 4 megjelenése már egyáltalán nincs messze, ha minden terv szerint alakul, szeptember 24-től beszerezhetjük PC-re, valamint Google Stadiára is. Később előreláthatóan konzolokra is kiadja majd a Devolver Digital.

Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)