Hirdetés

A Spellbreak megjelenési dátuma is kiderült a gamescom 2020 megnyitóján

|

Egy hangulatos launch trailerből tudtuk meg, hogy mikortól lehet ingyen beszállni a varázslatos battle royale játékba.

Hirdetés

A Spellbreak kifejezetten érdekes battle royale játék, amiben lőfegyverek helyett mágiával harcolunk a túlélésért. Több környi alfa- és bétateszt után végre megjött a premierdátum, ami egybeesik az ingyenes játékopció indulásával. A korai hozzáférés időszaka alatt kizárólag pénzért lehetett beszállni a buliba, de amint sor kerül a hivatalos rajtra, a fejlesztők F2P-re váltják majd a gazdasági modellt.

Hirdetés

Aki nem rajong a műfajért, azt valószínűleg nem ez a játék fogja megtéríteni, de aki hiányolta a klasszikus fantasy-t a felhozatalból, annak ez lesz az új kedvence.

A Spellbreak megjelenése 2020. szeptember 3-án esedékes PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)