Hirdetés

A Team17 fogja kiadni a F.E.A.R. által inspirált FPS játékot

|

A Trepang2 vontatott története lassan a végéhez közeledik most, hogy a fejlesztőcsapat talált egy kiváló partnert a befejezéshez.

Hirdetés

A Trepang2 le sem tagadhatná, honnan merítette hangulatvilágát, játékelemeit. A sötét és feszült hangulatú FPS-ben lelassíthatjuk az időt, hogy elkerülhessük a lövedékeket, láthatatlanná válhatunk, hogy az árnyékokból előbújva végezhessük ki ellenfeleinket, és menő becsúszások közben lőhetjük szét azt, aki maradt.

A projekt egy ideje már fejlesztés alatt áll: legutóbb 2019-ben írtunk a játékról, amikor kikerült annak demója. Most egy újabb örömteli hírt kaptunk a lövöldéről, mivel a fejlesztőknek sikerült lepacsizniuk a Team17 srácaival.

Hirdetés

Ezzel a Trepang Studios összeszedte a befejezéshez szükséges erőforrásokat, a F.E.A.R. rajongók pedig örülhetnek, mert így szinte biztos, hogy a játék 2022-ben végre megjelenik.

Pontos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, és az sem biztos, hogy konzolokra megjelenhet-e majd, de a PC-s tábor rendben lesz. Akit egyébként érdekel a projekt, és kipróbálná már, az itt futhat vele egy kört.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)