Hirdetés

A Wargaming a gamescommal közösen ünnepli a World of Tanks 10. évfordulóját

|

A vállalat mindegyik játékával kapcsolatban készült online tartalmakkal, meglepetésekkel.

Hirdetés

Az előző két hónap a World of Tanks tizedik és a World of Tanks Blitz hatodik évfordulójának ünneplésével telt, amelynek keretében előbbi például egy hatalmas frissítést kapott. Szerencsére a Wargaming még nem érte be ennyivel, és az idei gamescomra időzített egy újabb meglepetést. Ha ellátogattok a digitális expó partneroldalára, akkor temérdek tartalommal találkozhattok a kiadó mindegyik játékával kapcsolatban.

Hirdetés

A World of Tanks, a World of Warships, a World of Tanks Console és a World of Tanks Blitz játékok adatlapjain más-más livestreameket és videókat találhatnak a rajongók, érdemes felfedezni a honlapot. A szülinapi ajándékok mellett (amiket bárki behúzhat) a Wargaming készült két különleges előzetessel is, amelyek keretében WoT-partnerek és hírességek mondanak köszönetet a felhasználóknak: köztük van Dolph Lundgren, a The Offspring, a Sabaton és Gianluigi Buffon is. 

A World of Tanks esélyes a gamescom Awards 2020 "Legjobb folyamatosan frissülő játék" kategóriájában, szóval miután megnéztétek a fenti videókat, drukkolhatok ti is a fejlesztőknek. A díjátadó vasárnap lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)