Hirdetés

Gamescom 2017 - 14 perc háború az Age of Empires: Definitive Editionből

|

A gamescomon már kipróbálható az Age of Empires: Definitive Edition, sőt, az ott lejátszott meccseket rögzíteni is lehet, így némi vágatlan játékmenetet meg is nézhetünk az első rész felújításából.

Hirdetés

A hét elég durva Age of Empires hírekkel indult, hiszen a negyedik rész bejelentése mellett a második és a harmadik epizód felújítását is megerősítette a Microsoft. Ezeknek az érkezése persze még messzebb van, a gamescomon még csak a sorban elsőként érkező Age of Empires: Definitive Editiont lehet kipróbálni.

Hirdetés

Az IGN.com jóvoltából ebből már most megnézhetünk közel negyedórányi játékmenetet, aki pedig anno játszott az eredetivel, annak egyből visszatérnek majd a régi emlékek például az ismerős hangokat hallva. Ugyan az október közepén érkező Age of Empires: Definitive Edition majd 4K-ban is játszható lesz, most még csak Full HD felbontásban láthatjuk a játékot, ami első ránézésre nem néz ki rosszul. A videó elején ráadásul látszanak a beállítások is, így egy pillantást vethetünk arra is, milyen technikai újdonságokkal készült a Forgotten Empires csapata.

Ti kipróbáljátok majd a felújított kiadást, vagy a húsz éves játék már minden felújítás ellenére nagyon idejétmúltnak érződik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)