Hirdetés

Mivel készül a Microsoft az Age of Empires széria kapcsán a gamescomon?

|

Az biztos, hogy szó lesz az Age of Empires brandről a holnap rajtoló gamescomon, de a felújított második rész mellett vajon a folytatás is helyet kaphat?

Hirdetés

Valamire biztosan készül a Microsoft a hétfői gamescom 2019 előadáson, legalábbis ezt állítja az Age of Empires Twitter oldal, amiben az előadás időpontjain túl egy Age of Empires 2: Definitive Edition kép is látható. Ettől függetlenül nem elképzelhetetlen, hogy a csapat az Age of Empires IV-gyel is előáll a show alatt, vagy legalább mondanak valamit róla.

Hirdetés

Ha összerakjuk a lent látható tweetet és Phil Spencer korábbi kijelentését, miszerint még idén látni fogjuk a játékot, akkor nem lehet nem reménykedni abban, hogy esetleg láthatunk valamit a negyedik részből is.

De ha a Microsoft nem is hozza el az Age of Empires IV-et a gamescomra (ami óriási kapufa lenne részükről), a széria rajongóinak mindenképpen érdemes lesz szemmel tartaniuk a műsort, ha másért nem, akkor a második rész felújított verziója miatt, amiről valószínűleg minden részletet elárulnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)