Hirdetés

Age of Empires Online és Microsoft Flight - PC-re gyúr a Microsoft - update!

|

PC-s felhozatalát erősíti a Microsoft az idei Gamescomon.

Hirdetés

Két új játék csatlakozott a PC-s Fable III mellé a Games for Windows zászlajához, amik természetesen tiszteletét teszik a ma kezdődő Gamescomon is.

Az Age of Empires Online a legendás sorozat nyomdokain halad, és kifejezetten a multiplayer jóságaira koncentrál. A játékosok saját birodalmakat építhetnek, küldetéseket teljesíthetnek, háborúzhatnak vagy szövetségre léphetnek, továbbá izgalmas történet, történelem és stratégia is jut nekik osztályrészül. Az Age of Empires Online free-to-play módban mindenki számára ingyen elérhető lesz, rendelkezik multiplayer co-op játékmóddal, és fővárosunk akkor is jelen van a virtuális térben, ha mi nem vagyunk játékban. Hivatalos oldalon több infót is el lehet érni, illetve lehetőség van jelentkezni a bétára. Trailer alant.

A másik, PC-re is megjelenő új Microsoft cím a Microsoft Flight, ami a Flight Simulator széria legújabb tagja kíván lenni, és „egészen új kilátásokkal" kecsegtet a műfajban. Róla többet majd a Gamescom 2010 alatt.

Update - időközben megérkezett a Flight debut teasere is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)