Hirdetés

Aliens vs. Predator képségek

|

A Sega fél tucat új képpel lepte meg az idegenek és vadászok után vágyakozó rajongókat.

Hirdetés

Amilyen zsúfoltnak tűnt korábban az idei karácsony, legalább akkora, ha nem nagyobb tumultusra számíthatunk a 2010-es esztendő első néhány hónapjában. Számos nagy név csúszott át a következő évre, míg több sikervárományos játékot eleve a szóban forgó időszakban kívánnak piacra dobni.



Utóbbi kategóriába sorolható az Aliens RPG feláldozása, és az Aliens: Colonial Marines elhalasztása miatt nagyobb médiafigyelmet kapott Aliens vs. Predator. A játékért az a Rebellion felel, amelyik ugyanezzel a címmel már letett egy kiváló FPS-t az asztalra, hogy aztán semmi említésre méltót ne csináljon vagy tíz évig. Máig megosztja a rajongókat, hogy a Rebellion-féle AvP volt-e a jobb, vagy a Monolith által készített AvP 2. Előbbi paráztatóbb és nehezebb volt, a Gold verzióig menteni sem nagyon lehetett, utóbbi három kampánya viszont összefüggő, filmbe illő sztorival rendelkezett. Nekem a kettes jött be jobban, de nem veszek össze senkivel csak azért, mert az elsőt favorizálja.

További képek a galériában



A Rebellion tehát hosszas szerencsétlenkedés után visszatérhetett a gyökerekhez, s megkapta a második esélyt, ami csak keveseknek adatik meg. Pofás grafikával, némileg módosított játékmenettel (a ragadozó agilisabb lett, az idegen némileg lomhább, cserébe viszont kezesebb) és az eddig látott trailerek alapján a szokott hangulattal igyekszik hozni a kötelezőt, s talán még annál is egy picivel többet. Bízzunk benne, hogy sikerül, s az új Aliens vs. Predatorból nem felejtik ki a megsemmisíthető fényforrásokat, ami az AvP 2 nagy hiányossága volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)