Hirdetés

Gamescom 2019 - most ingyenesen kipróbálható az Anno 1800, érkezik az új DLC

|

A gamescom ideje alatt még a multiplayer módban is játszhatunk.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt vált elérhetővé az Anno 1800 első kiegészítője, a Sunken Treasure, szeptember elején pedig már érkezni fog a második DLC is, az új napszakváltozással kecsegtető Botanica. Nem lazsálnak a srácok, annyi biztos.

Hirdetés

Egészen augusztus 25-ig, vagyis a gamescom végéig a Ubisoft pedig ingyenesen kipróbálhatóvá tette a játék trial verzióját, amelyben a sandbox mód első három szakaszát és a multiplayer módot próbálhatják ki az érdeklődők. Természetesen egy új kedvcsináló is érkezett, ami egy rövid betekintést enged még a harmadik kiegészítőcsomag, a télen megjelenő The Passage tartalmaiba is.

A Botanica szeptember 10-től lesz megvásárolható különálló DLC-ként, de a Season Pass is tartalmazza. Nektek hogy tetszik az Anno 1800, kipróbáljátok a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)