Hirdetés

Gamescom 2017 - gyönyörű CGI traileren az Assassin's Creed: Origins

|

A Ubisoftnál tudják, hogy imádjuk a CGI trailereket, össze is dobtak egyet a Microsoft kedvéért, hogy ütősen indítsák a konferenciát.

Hirdetés

Nincs már messze az Assassin's Creed: Origins megjelenése, a Microsoft pedig szeretné, ha egyszer és mindenkorra megjegyeznénk, hogy a játék Xbox One X-en néz majd ki a legjobban.

Az új AC kreatív rendezőjét is meghívták az idei gamescomot hivatalosan megnyitó Microsoft konferenciára, aki mesélt egy kicsit a játékról (természetesen kiemelve, hogy az extra teljesítmény nagyon sokat segített a fejlesztés során), aztán mutatott egy tényleg mutatós CGI trailert is. Ha tippelnünk kéne, ez is a hazai Digic Pictures keze munkáját dícséri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)