Hirdetés

Gamescom 2017 - az Assassin's Creed Origins történelmi háttere is elég érdekes

|

Egy gameplay trailert is kapott az Assassin's Creed Origins a gamescom alkalmából, amiből kiderül, kik küzdenek majd a sztori során Egyiptom irányításáért.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins egyszer már beköszönt az idei gamescomon egy látványos CGI trailerrel, amiben nagyrészt még csak utaltak arra, amit a legújabb, a játék motorjával készült kedvcsináló árult el. Az új videóból kiderült, melyik történelmi személyeké lesz a főszerep a legújabb epizódban.

Hirdetés

Amellett, hogy az asszasszin rend születését kísérjük végig Bayek történetén keresztül, egy komoly történelmi konfliktust is végigkísérhetünk majd. Egyiptom trónjára nem csak Kleopátra pályázik, hanem az ifjú XIII. Ptolemaiosz, illetve az a titokzatos csoport is, akik őt a háttérből irányítják.

Ahogy a trailerből megtudhatjuk, tovább bonyolítja majd a helyzetet Julius Caesar és az ő római katonáinak jelenléte, úgyhogy valószínűleg az Assassin's Creed Origins fő sztoriszálában is akad majd árulás és néhány más izgalmas csavar.

Ha viszont a hangulat helyett inkább az érdekelne titeket, milyen lesz a két év után visszatérő AC játékmenete, ezen a linken találtok egy több mint negyed órás egybefüggő játékmenet videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)