Hirdetés

Avengers: Battle for Earth - Pókembernek is van oka örülni

|

A gamescomról kiszivárgott trailerben a már ismert hősök mellett egy-egy pillanatra Peter Parker is feltűnik.

Hirdetés

Szegény Pókember kimaradt a Bosszúállók filmből, de kapott cserébe egy teljesen saját mozit, és még a játékban is szerepelhet.

Az Avengers: Battle for Earth-ben összesen 20 szuperhős vagy főellenség bőrébe bújhatunk, hogy gonosz arcú személyek fejével szedjük fel a betont. Bár Pókember felkerült a borítóra és néhány játékmenetbeli mozzanaton is láthattuk, a nevét már nem említik meg a trailerben, ami igen kellemetlen lehet neki, de végülis csak egy kitalált személy, majd túlteszi magát rajta valahogy. A videó végén lévő információk szerint az Avengers: Battle for Earth megjelenése ősszel esedékes, és kizárólag a Wii U-val illetve Kinecttel rendelkezők élvezhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)