Hirdetés

Az Age of Empires III: Definitive Edition a gamescomon is feltűnhet

|

Az Age of Empires III: Definitive Edition fejlesztői egy titokzatos utalást tettek arra, hogy a közelgő gamescom 2020 eseményen szeretnének bejelenteni valami fontosat.

Hirdetés

Korábban már felmerült a lehetősége annak, hogy az Age of Empires III: Definitive Edition még idén megjelenhet, viszont a legújabb erre utaló bizonyíték nem máshonnan jött, mint magától a Microsofttól, egy kódolt üzenet formájában, amely a játék hivatalos Twitter-oldalán jelent meg. A játékbeli egységek ikonjait ábrázoló kép elsőre eléggé semmitmondónak tűnik, viszont a rajongók hamar rájöttek, hogy az egyes egységek nevéből ki lehet rakni a "gamescom" szót. 

Hirdetés

Nem kell túl éles eszű nyomozónak lenni ahhoz, hogy levezessük fejben, ebből valószínűleg az következik, hogy a napokon belül elkezdődő konferenciára fontos bejelentéssel készül a csapat.

Ennél több konkrétum persze nem derült ki a rejtjeles üzenetből, viszont ha figyelembe vesszük, hogy év elején már a béta változathoz toboroztak tesztelőket a srácok, nem lepődnénk meg, ha tényleg idén jelenne meg a végleges játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)