Hirdetés

Az Xbox ott lesz a gamescomon, és sok kérdésünkre választ fog adni

|

A Microsoft riválisaival ellentétben nem hagyja ki a kölni rendezvényt.

Hirdetés

Miután az elmúlt években az Xbox önkontroll nélkül jelentett be mindenféle játékokat, melyek közül néhány még az előkészítési fázisban tart, idén a kiadó taktikát váltott: nyáreleji bemutatóján csak olyan címeket villantott meg, amik 12 hónapon belül megjelennek. Aztán persze lehetnek halasztások még, de ha már csak a fele megjelenik az ott látott újdonságoknak, boldogok leszünk.

Az augusztusban lezajló kölni gamescom kapcsán is hasonló a terv: az Xbox képviselteti magát, de elsősorban már bejelentett játékok kapcsán tudhatunk majd meg új infókat.

Hirdetés

Egyébként a pandémia előtt is ez volt a rend, a kiadók a nagy bejelentéseiket az E3-on ejtették meg, a részleteket pedig a gamescomra hagyták. Azt nem árulták el, hogy külön bemutatót tartanak-e, vagy csatlakoznak Geoff Keighley-hez az Opening Night Live streamben.

Az eseményen egyébként a Bandai Namco, az Embracer Group csapatai és a Ubisoft is ott lesz, de a Sony, a Nintendo, az Activision Blizzard és a Take-Two kihagyja, úgyhogy talán még annyira sem lesz érdekes, mint június eleji bejelentéssorozat. Meglátjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)