Hirdetés

Battlefield 1 - egy óra vágatlan játékmenet a pre-alphából

|

Gamescom-lázban ég a gamervilág, így több stream anyaga is felkerül a YouTube-ra - olyat eddig viszont nem nagyon láttunk, hogy valaki egy órányi vágatlan felvételt tenne fel.

Hirdetés

Az FPS-ek szerelmesei már tűkön ülve várják, hogy kipróbálhassák a Battlefield 1 bétáját. Az augusztus 31-i megjelenésig már nem kell sokat várni, addig viszont nézzétek meg, milyen is a játék egy "átlagos gamer", nem pedig egy bénázó celeb szemszögéből.

A kicsit több, mint egy órás felvételt a LevelCapGaming nevű YouTuber töltötte fel, és azon semmit nem szerkesztett. A Sinai Desert pályát és az ott folyó csatát így 1080p/60fps paraméterekkel csodálhatjuk meg a fenti képre kattintva.

A videóban felbukkan egy lángszóró, lovas és repülős egységek, valamint az úgynevezett Elite Class-ek is. Streamfelvétel helyett HD felbontásban azért mégiscsak más végignézni, ahogy a pályán végigsöpör a homokvihar, vagy ahogy a lovasok a tankok mellett indulnak elfoglalni egy pontot.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)