Hirdetés

Gamescom 2018 - így működik majd a Battlefield V Company rendszere

|

Összeállíthatjuk saját bandánkat, eldönthetjük, milyen irányba fejlesztenénk katonáinkat, és természetesen testre is tudjuk őket szabni.

Hirdetés

A testreszabás nem a Battlefield V legcsábítóbb funkciója, mint azt a bejelentés óta tudjuk. Nem mindenki rajong az egyediségért.

Hirdetés

Ugyanakkor aki igen, az sok időt eltölthet katonáival a harcmezőn kívül is. Amellett, hogy megváltoztathatjuk a harcosok, fegyvereik, valamint a járművek kinézetét, beállíthatjuk, milyen szerepbe szánjuk őket, és milyen képességeiket, tulajdonságaikat szeretnénk fejleszteni. Erről szól az alábbi videó is.

A testreszabás egy része nem lesz a megjelenéskor elérhető, csak valamikor később. A Battlefield V október 19-én jön, szeptember 6-ától bárki kipróbálhatja a nyílt bétateszt keretében. A játék egy egyedi Xbox One X-szel együtt is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)