Hirdetés

Gamescom 2017 - állati lett a Biomutant első trailere

|

Lassan mindent megtudtunk a THQ Nordic bejelentésre váró, különleges projektjéről, a Biomutant című poszt-apokaliptikus kung-fu akció-szerepjátékról, mire bejelentette a kiadó, de végre hivatalosan is meg tudjuk mutatni a lényeget.

Hirdetés

A THQ Nordic megígérte, hogy két projektet is bejelent a gamescom alkalmából: az első valószínűleg a napokban beharangozott Black Mirror volt, a második pedig annyi műfajból lett összegyúrva, hogy felsorolni is sok: a Biomutant egy posztapokaliptikus, nyitott világú, kung-fu akció-szerepjáték lesz, amelyben két lábon járó állatokkal harcolhatunk. 

Hirdetés

A Biomutant játékmenetében komoly szerepet játszanak majd a valós idejű közelharci, fegyveres és mutáns képességeket használó támadások is, az újrajátszhatóságot pedig a változatos és mély karakterfejlesztés, az MMO-stílusú testreszabás, a mutációs rendszer, a kreatív crafting, a három szisztematikusan megalkotott világ is nagyban növeli, ráadásul az interaktív narratívában a játékosok megteremthetik a saját történetüket egy színes világba helyezve. Ezenkívül számíthatunk még robotikus, fejleszthető társakra és szokatlan járművekre (például mechekre, jetskire, ufóra) is. Mindezt egy új fejlesztőcsapat, a volt Just Cause és Mad Max fejlesztőkből verbuvált Experiment 101 tolmácsolásában kapjuk meg. Nézzétek meg a Biomutant első trailerét: 

A bejelentéssel egy időben kikerült egy kép a gyűjtői kiadásról is, amely körülbelül 31 ezer forintot kóstál és a játék egy kópiája mellett tartalmaz egy nindzsa mosómaci figurát, egy A1-es szövet-artworköt, a hivatalos soundtrack albumot, valamint egy prémium dobozt.

A Biomutant valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)