Hirdetés

Black Mirror 3 GamesCom trailer

|

Ha minden jól alakul, még idén lecsap a Gordon-átok, s ismét áldozatokat szed a Black Mirror kastély.

Hirdetés

A cseh Future Games még 2003-ban indította útjára az atmoszférájának köszönhetően közepesnél jobb értékeléseket kivívó Black Mirror széria első darabját. Sajnos a srácokra azóta még csak megközelíteni sem tudták a játék szintjét, legutóbb az Alter Ego című kalanddal bőgtek le.



Helyettük egy hamburgi gárda, a Cranberry Productions vette át a sorozat istápolását, így már ők követték el a meglepően jól sikerült Black Mirror 2-t (teszt a következő számunkban), s a Black Mirror 3 elkészítése is rájuk várt.
Szokás szerint hónapokig csak német nyelvterületen lesz elérhető a játék, s majd csak később mérettetik meg nemzetközi porondon. Feltéve persze, hogy a dtp Entertainment nem változtat a német kiadók túlnyomó többségére jellemző különös üzletpolitikáján. Elvégre németről angolra fordítani valamit pofonegyszerű kellene hogy legyen. Sebaj, ők tudják.



Szóval a Gordon átok ismét lecsap, s ezúttal a második rész főszereplője lesz az áldozat, aki lassacskán kezdi úgy érezni, hogy saját elméje és egész világ összeesküdött ellene. Fényt kell derítenie a Black Mirror kastélyban történtekre. A kérdés csupán az, hogy az igazság tisztára mossa-e a nevét, vagy örökre a kezén fog száradni az áldozatok vére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)