Hirdetés

Kihagyja az idei gamescomot a Blizzard

|

Most már egész biztosan nem számíthatunk a kölni rendezvényen a Blizzardra, a fiúk a bányában dolgoznak ugyanis.

Hirdetés

A Blizzard képviselői bejelentették, hogy a cég kihagyja a 2019-es gamescomot, az első számú indok pedig az, hogy a játékfejlesztésre fókuszálnak jelenleg.

Hirdetés

A Warcraft, Diablo és az Ovewatch készítői úgy döntöttek, hogy picit visszavonulnak, és minden erejükkel azon lesznek, hogy a következő nagy eseményen már ütős bejelentésekkel térjenek vissza. Legalábbis erre következtethetünk a cég közleményéből, amiben az idei gamescomtól való távolmaradás okait fejtegetik.

A Blizzard azzal indokolta a bejelentést, miszerint a kölni esemény látogatói hiába fogják keresni a cég standját, hogy most éppen megújult erővel fókuszálnak a játékfejlesztésre, mind a jelenlegi, mind a soron következő projektjeiket nézve, nincs mit mutogatni még. Kiemelték a műsor fontosságát, európai és világszintű jelentőséget, továbbá annyival vigasztalták a rajongókat, hogy mindenféle blizzardos relikviára így is lesz lehetőségük beruházni a gamescom 2019 ideje alatt.

Nem titok, hogy idén alaposan csökkenteni szeretnék a kiadásokat a Blizzard háza táján, egy ilyen panel összehozása pedig nem kevés pénzt igényel, szóval ez is közrejátszhat abban, hogy jegelik az idei gamescomot. Bízunk benne, hogy hamarosan többet tudunk majd azokról a címekről, amelyek egyelőre titokban készülgetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)