Hirdetés

Gamescom 2018 - a Call of Duty: Black Ops 4 most a PC-seket csábítgatja

|

Aki kíváncsi rá, hogy mit tud a játék egy gamer PC-n, az nyomja meg a lejátszás gombot a lenti videón. Aztán az Arsenal nevű pályát is megleshetitek harc közben.

Hirdetés

Az Activision teljes marketing módban nyomja a showt a gamescom 2018-on, de az otthon ülőkről sem feledkeztek meg. A PC erejét bemutató anyagon túl egy 12 perces Arsenal játékmenetet is kaptunk.

Hirdetés

Azért előbb nézzük meg mindnyájan, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 mit tud mindent maxra húzva PC-n, 4k-s felbontásban.

Úgy néz ki, hogy a PC-s tábornak nem lesz különösebb oka panaszra. A második videó egyébként egy új pályát, az Arsenalt mutatja be, amin végig is nézhetünk egy teljes meccset.

A Call of Duty: Black Ops 4 megjelenés 2018. október 12-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beneveztek rá, vagy már teljesen elengedtétek a szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)