Hirdetés

Gamescom 2019 - itt egy közel félórás Call of Duty: Modern Warfare PC-s gameplay

|

Megnézhettük, milyen lesz a 2v2 multi Nvidia RTX 2080-as kártyával, 4K-ban, ray tracing mellett.

Hirdetés

Talán még a legkiábrándultabb Call of Duty-rajongókban is megmozdult valami, amikor hónapokkal ezelőtt bejelentette az Infinity Ward, hogy egy újabb Modern Warfare epizód érkezik. Egy friss gameplay-nek köszönhetően most szűk fél órát láthatunk az új, 2v2-es többjátékos módból egy olyan dögerős PC-n, amitől könnybe lábad a szemünk.

Hirdetés

A videóban követett duó nem igazán van a helyzet magaslatán, de azért még így is egy korrekt képet kapunk arról, hogy mit várhatunk a nem túl ambiciózus, de izgalmas 2v2-es módtól. Plusz fontos, hogy az eddigi kevés PC-s felvételek egyikét láthatjuk, amiben egyébként 4K-s felbontás mellett az Nvidia valósidejű ray tracing technológiáját is működés közben láthatjuk.

Az biztos, hogy nem lesz könnyű feladat felnőnie az új CoD-nak a korábbi Modern Warfare-játékokhoz, ám a régóta áhított új grafikus motor mindenképpen bizakodásra adhat okot. Ti várjátok az újgenerációs Modern Warfare-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)