Hirdetés

Rossz hírt kaptunk a Dark Souls Trilogy-ról

|

Korai volt az öröm a minden jóval megpakolt Dark Souls csomag bejelentésekor, ugyanis nem minden régióban jelenik meg a trilógia.

Hirdetés

Nagy volt az öröm, mikor tegnap a Bandai Namco bejelentette, hogy jön a fémdobozos Dark Souls Trilogy, amihez ráadásul egy elég szép fémdoboz is jár. Csak egy fontos részlet maradt ki.

Hirdetés

Véletlen, hogy pont a gamescom alatt sikerült bejelenteni. A Bandai Namco szóvivője most megerősítette egy közleményben, hogy a tegnapi beharangozó csupán az amerikai és ázsiai piacnak szólt, és nem egy az európai játékosoknak szóló gamescomos bejelentés volt, így az öreg kontinens Dark Souls rajongóinak be kell érnie az október 19-án Nintendo Switchre megjelenő Dark Souls: Remastereddel

A Dark Souls Trilogy tartalmazni fogja a Dark Souls Remasteredet, a Dark Souls 2: Scholar of the First Sint és a Dark Souls 3: The Fire Fades Editiont is. Reméljük, lesz olyan sikeres, hogy még egy hullámban gyártsák, és akkor majd talán nekünk is jut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)