Hirdetés

Dead Rising 3 - itt a teljes gamescom demo

|

Több mint 7 percnyi játékmenet videón csodálhatjuk meg a Dead Rising 3 komorabb és sötétebb hangulatú világát. És persze sok zombi kerül az utunkba.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Dead Rising 3 nyitott világa sokkal több lehetőséget rejt majd, mint a korábbi részek, és persze a durvulás tekintetében sincsenek már illúziók.

Most a gamescom alatt bemutatott játékmenetet bambulhatjuk végig, amelyben nem csak Dead Rising 3 világát csodálhatjuk meg zombistul, fegyverestül, járművestül (hogy ilyen póriasan fejezzem ki magam), még a SmartGlass támogatásról is megtudhatunk minden fontosat. Tessék nézni:

Köszi VG24/7 a lehetőséget, én egy kicsit most szeretnék Xbox One tulajdonos lenni. Persze még novemberben sem leszek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)