Hirdetés

Devil May Cry 5 - a demó már készen áll a gamescomra

|

Nero kész arra, hogy lenyűgözze a kölni expó résztvevőit.

Hirdetés

A Capcom két izgalmas játékkal is készül a hamarosan elrajtoló gamescomra, ráadásul olyanokkal, amik az idei E3-on már hatalmas sikert arattak: az egyik a Resident Evil 2 Remake, a másik pedig a Devil May Cry széria régóta várt folytatása. 

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy a Devil May Cry 5 játszható formájában lesz ott a kölni eseményen, azonban most a játék rendezője, Hideaki Itsuno nagy örömmel jelentette be Twitteren, hogy a csapat végzett a kipróbálható változattal, amelyben a jelenlévők belekóstolhatnak majd, hogy milyen Neróval zúzni. 

A GameStar lelkes különítménye, azaz Csirke és Kaci is kint lesznek az augusztus 21-től 25-ig tartó rendezvényen és biztosan rámennek majd ők is a Devil May Cry 5 demóra, tapasztalataikról pedig biztosan beszámolnak majd itt a GSO-n. 

A Devil May Cry 5 megjelenése valamikor 2019-ben várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)