Hirdetés

Devil May Cry 5 - a Capcom játszható demóval készül a gamescomra

|

A visszafogott E3-as bejelentés után augusztus végén már kipróbálható állapotban lesz Dante legújabb kalandja.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 E3-as bemutatása elég menő volt, de a Capcom ezt követően nem igazán fókuszált a játékra, háttérbe szorult a Resident Evil 2 Remake mögött.

Hirdetés

A japán Capcom TV livestreamen viszont a minap bejelentették, hogy az augusztus végén megrendezésre kerülő kölni gamescomon is bemutatják a DMC5-öt, sőt még egy játszható demóval is készülnek. A demo platformját még nem erősítették meg, de várhatóan Xbox One-on lehet majd kipróbálni először, mivel az E3-on is az Xbox konferenciáján láthattuk először a játék trailerét.

A Devil May Cry 5 egyébként minden bizonnyal legkésőbb 2019 tavaszáig jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)