Hirdetés

DICE: "A Bad Company és Mirror's Edge címek túl jók a törléshez!"

|

A DICE producere a gamescomon pozitívan nyilatkozott a Mirror's Edge 2 és a Bad Company 3 jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Patrick Bach az IGN-nek adott interjút Kölnben, a gamescom rendezvényen, ahol a DICE producere elárulta, hogy bár a csapat  minden erejét jelen pillanatban a Battlefield 4 köti le, nincsenek veszve a Bad Company 3 és a Mirror's Edge 2 folytatások sem.

Bach szerint ezek olyan sorozatok, amiket egyszerűen nem lehet veszni hagyni, hiszen túl jók ahhoz, hogy "megöljék őket". Az úriember minden biztató szó ellenére sem mondott részleteket, nem erősített meg semmit, lényegében csak a játékosok nyugtatása volt az elsődleges cél. Ami az elhangzott IP-ket illeti, a Bad Company első két része is szépen fogyott, nem lennénk meglepve, ha a Battlefield 4 után ez lenne a következő fejleszteni kívánt produktum a DICE berkeiben, de a Mirror's Edge már nem büszkélkedhetett hasonlóan jó eladásokkal, csak pozitív sajtóvisszhanggal. Ti melyik folytatásnak örülnétek jobban a közeljövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)