Hirdetés

Gamescom 2016 - akciódús képek a Dishonored 2-ből

|

Gyönyörű látvány vár bennünket Corvoék legújabb kalandjában. Ezúttal picit akciódúsabb képeket kaptunk egyenesen a Gamescomról.

Hirdetés

Ugyan a Dishonored 2-ben lesz lehetőségünk arra, hogy feltűnés mentesen, teljes csendben gyilkoljuk le ellenfeleinket, a legfrissebb képek azért nem ezt mutatják be. A kard és a mágia legalább annyira jó fegyverek lesznek, mint a csend és a lopakodás.

A folytatásban választhatunk, hogy öreg barátunkkal, Corvo Attanoval vagy Emily Kaldwin hercegnővel vágjunk neki a küldetéseknek. Bármelyiket is válasszuk, kemény kihívások elé lök majd minket a játék. Mondjuk ezzel azért együtt tudunk majd élni, már csak azért is, mert teljes szabadságot kapunk a megoldások tekintetében.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor már nem kell sokat várnunk a játék kipróbálására. Október 9-én érkezik a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)