Hirdetés

Dragon Age: Origins GamesCom trailer

|

Megjelent BioWare szerepjátékának animált festményeket és játékbeli átvezetőket tartalmazó videója.

Hirdetés

Novemberben - hacsak ismét el nem halasztják - mutatkozhat be PC, PS3 és X360 platformokon a Dragon Age: Origins, a BioWare legújabb szerepjátéka, amit alkotói előszeretettel neveznek a legendás Baldur's Gate szellemi örökösének.



A Dragon Age: Origins cselekményének középpontjában álló fenyegetés a mágusok hibája. Ahogyan az lenni szokott, arroganciájukban, hatalmuk csúcsán messzebbre nyújtózkodtak, mint halandónak szabad lett volna. Nem hajtották uralmuk alá a mennyeket, elpusztították. Saját hatalmuk torzította el őket, s a sötétség szülötteivé válva, kitaszítottként dúlva és pusztítva mételyként szabadultak rá a világra. Négy századdal korábban azonban felbukkantak a szürke őrzők, akik a szakadék széléről rángatták vissza az emberiséget, s győzelmet arattak a métely felett. Az idő azonban furca jószág, az emlékek megkopnak, a történetből legenda lesz, a legenda pedig mítosszá válik, végezetül már csak az anyák riogatják esténként engedetlen csemetéiket olyan mesékkel, melyekről nem is sejtik, hogy megtörténtek.



Így esett hát, hogy a megfogyatkozott őrzők figyelmeztetése süket fülekre talált, s az invázió felkészületlenül ért embereket, tündéket, törpéket egyaránt. A játékos dolga lesz, hogy újjákovácsolja a régi szövetségeket, megszerezze a népek és a birodalmak támogatását, hogy végül készen álljon egy akkora szövetséges sereg, amelyik a győzelem halvány reményével ütközhet meg a pokoli teremtményekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)