Hirdetés

Ebben a kamionos szimulátorban főzni is neked kell majd

|

Lehet, hogy játszottál már menő szimulátorokkal, de az Alaskan Truck Simulator igyekszik maximumra húzni a sofőrök életét modellező játékukat.

Hirdetés

A tegnap esti Future Games Show egyik kisebb szereplője a Movie Games volt, akik egy nagy projektet hoztak magukkal. Az Alaskan Truck Simulator nem csak kellemes kamionos körsétára akar vinni bennünket Alaszka hófödte aszfaltcsíkjain, azt is meg akarja mutatni, hogy milyen veszélyek és kihívások várhatnak ránk a meló közben.

A játék ugyanis nem csak egy részletesen kidolgozott kamionos szimulátor, de egy túlélőjáték is egyben, ahol a járgányunk mellett magunkat is karban kell tartanunk.

Hirdetés

A játékoskarakter kifáradhat, megéhezhet. Utóbbi főleg akkor lesz komoly probléma, amikor nincs egy vegyesbolt se a környéken, és vadásznunk kell majd a húsért.

A koncepció elég érdekes, és az első trailer alapján a túlélési mechanikák legalább olyan fontos részei lesznek a játékélménynek, mint a szállítói feladataink ellátása.

A játék 2022. első negyedévében fog megjelenni PC-re, míg a PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S változatok csak valamikor a későbbiekben érkeznek majd. Ti tesztek vele egy próbakört?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)