Hirdetés

Egy játszható MMO keretében mutat be játékokat a gamescom 2021

|

Még küldetéseket és fejlődési rendszert is kap a böngészőalapú élmény.

Hirdetés

Idén volt némi kavarás a gamescom körül: sokáig hibrid, vagyis részben online, részben offline rendezvényként készítették elő az eseményt, ám a szervezők végül meghátráltak, így maradt az online lebonyolítás.

Néhány hete már azt is tudjuk, kik lesznek ott a bemutatón, most pedig kiderült, hogy egy egészen különleges meglepetést is tartogat a háromnapos program.

Hirdetés

Ez lesz az Indie Arena Booth - Summercamp of Doom, ami lényegében egy böngészős MMO, bejárható térrel és saját fejlődési rendszerrel. A formabontó "táborban" 109 indie fejlesztő standját látogathatjuk meg, felfedezve a játékaikat, vagy akár szóba is elegyedve velük. Érdemes lesz minél több tételt kipipálni, a szervezők ugyanis központi történetet és több questet is ígérnek.

A Summercamp of Doom a Gamescom Now Content Hubon, ingyenesen várja majd az érdeklődőket, az MMO-koncepció mellett olyan indie kiadók streamjeivel, mint a Finji Games, a Tiny Build, vagy a Ravens Court.

Az online gamescom augusztus 25-27. között zajlik majd, fénypontjának a Geoff Keighley által prezentált Gamescom Opening Night Live megnyitó ígérkezik, amely "új bejelentéseket és világpremiereket" tartogat.

Jelen állás szerint viszont nem sokkal később már élő eseményként kerülhet sor a következő nagyobb videojátékos bulira, a seattle-i PAX Westre, melyet szeptember 3-6-ra időzítettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)