Hirdetés

Életjelet adott magáról a Lords of the Fallen folytatása, ami igazából reboot lesz

|

Hosszú évek óta készül már az első nagyobb "Dark Souls-klón" örököse.

Hirdetés

A 2013-es Lords of the Fallen nem váltotta meg ugyan a világot, de a soulslike műfaj egyik első komolyabb olyan képviselője volt, amit nem a FromSoftware tett le az asztalra. A Deck13 Interactive és a CI Games játéka nem kapott kiemelkedő értékeléseket, és klasszikus sem vált belőle, de azért nem hangzott rosszul, hogy készül a folytatása. 

A második rész fejlesztése viszont cseppet sem haladt az előre eltervezett ütemezés szerint az eltelt években. Olyannyira nem, hogy tavaly ősszel átadták a fejlesztést egy teljesen új csapatnak. Munkájuk beérni látszik, a tegnap esti gamescom: Opening Night Live-on ugyanis bemutatkozott a The Lords of the Fallen - nem véletlen a cím, ugyanis nem egy második részről, hanem egy rebootról van szó.

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb újításnak az tűnik, hogy a játék "megszakításmentes" kétfős kooperatív módot is tartalmaz, szóval lehet majd pajtásokkal együtt darabolni a gaz ellent. Az ígéretek szerint a "The" előtaggal ellátott reboot ötször nagyobb lesz mint az eredeti játék, az élők és a holtak világát egyaránt megismerhetjük benne. 

A The Lords of the Fallen alatt egyébként az Unreal Engine 5 zakatol, szóval a látványra sem lehet majd panasz.

A megjelenési dátumot egyelőre nem kötötték az orrunkra, de az biztos, hogy PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is érkezik a The Lords of the Fallen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)