Hirdetés

Elsőre megvett minket a Marvel's Midnight Suns

|

Valóban a Firaxisnál készül a Marvel és az XCOM keresztezése.

Hirdetés

Régóta pletykálták már, hogy a Firaxis Games következő nagy dobása nem egy újabb XCOM folytatás lesz, hanem a Marvellel egyesíti erejét a stúdió és a szuperhősökre koncentrál majd. Ebben egészen a gamescom nyitóceremóniájáig nem lehettünk biztosak, akkor azonban a csapat bejelentése a rajongók legmerészebb vágyait is felülmúlta: az egyik legnépszerűbb brandet, a Midnight Sons-t veszik alapul!

Hirdetés

A Marvel's Midnight Suns egy akció-szerepjáték lesz, amely a Marvel univerzumának sötét oldalára kalauzol el minket, ugyanis a rendelkezésünkre álló információk alapján a hősök "sötétebb" rendjéhez csatlakozva kell megállítanunk Lilithet, mielőtt véghez viszi ördögi tervét. Többek között olyan karakterek lesznek ebben a segítségünkre, mint Doktor Strange, Vasember, Penge, Rozsomák/Farkas és a Szellemlovas. A trailer egyelőre nem tartalmaz játékmenetet, azt majd szeptember elsején fogják bemutatni, viszont így is üt rendesen: 

A Marvel's Midnight Suns megjelenésére ráadásul nem kell sokat várnunk, már 2022 márciusában jön PC-re (Steamen, Epicen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switchre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)