Hirdetés

Epikus előzetesen a King's Bounty: Warriors of the North

|

A legendásnak számító King's Bounty 2009 óta először jelentkezik folytatással, az 1C Company pedig rendkívül bizakodó a körökre osztott címmel kapcsolatban.

Hirdetés

2008-ban szivárgott be igazán a King's Bounty név a köztudatba, annak ellenére, hogy 1990-ben a szerepjátékosok már élvezhették azt Commodore 64-en, Amigán és Genesisen, az MS-DOS-ról nem is beszélve. 2008-ig kellett várni a folyattásig, ami a King's Bounty: The Legend címet kapta a keresztségben és a játékosok, valamint a sajtó is elismerősen rábólintott. 2009-ben már az Armored Princess alcímű matériát élvezhettük és áldottuk a Katauri, valamint az 1C Company nevét az addiktív játékért.

A gyors áttekintésű történelemóra után jöjjön az igazi bejelentés, az örömhír: az 1C Company újabb King's Bounty résszel örvendeztet meg minket jövőre, méghozzá Warriors of the North néven. A fejlesztést vélhetően továbbra is a Katauri végzi, de erről nem érkezett semmilyen megerősítés. A játék története a skandináv mitológiát állítja középpontb, a főhős szerepében az Északi király fiát, Olafot üdvözölhetjük, akit mi magunk alakítunk majd. Feladatunk az élőhalottak által bitorolt Endoria földjének felszabadítása lesz, amely a fejlesztők ígérete szerint több, mint 60 órát vesz majd igénybe. Az 1C Company a gamescomon kiadta az első kedvcsinálót is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)