Hirdetés

Erről szól majd a következő Dragon Age

|

A Gamescom Opening Night Live során Casey Hudson és csapata beszélt egy kicsit a Dragon Age széria jövőjéről.

Hirdetés

Emlékeztek még a júniusi EA Play Live-ra, ami miatt hajnali 2-ig maradtunk ébren, hogy elsőként szállíthassuk a friss híreket a világ egyik legnagyobb kiadója, az Electronic Arts háza tájáról? Nagyon komoly egzisztenciális válságba kerültem azt követően, hiszen lényegében semmi fontosat nem mondtak, és a korábban beharangozott Dragon Age-ről sem ejtettek egy szót sem.

Hirdetés

Az Opening Night Live során levetített, giccsesbe hajló videóban a BioWare dolgozói nagyjából vázolják, milyen elvek mentén rakják össze a következő Dragon Age-et, melynek fejlesztése még az elején jár. Pár látványterv kíséretében elárulták, hogy az egyedi világban játszódó szériában minden megvan, ami egy jó fantasy történet elmeséléséhez kell, de nem félnek felrúgni a kliséket.

A történet arról szól majd, mi történik, ha nincs hatalmunk, ha a vezetők nem akarnak a problémákkal foglalkozni. Nagy hangsúlyt kapnak barátaink, családtagjaink, összességében a kapcsolatok, illetve hogy mindenképp érezzünk valamit a karakterek iránt. Hallhatunk továbbá pár sort a szinkronszínészektől, illetve ránézhetünk egyes szörnyekre, de még minden nagyon kezdetleges.

Az egyelőre végleges cím nélküli Dragon Age valamikor a távolabbi jövőben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)