Hirdetés

Ezek a kiadók már biztosan részt vesznek a gamescom 2021-en

|

Többek között az Activision, az Electronic Arts és az Xbox sem akar távol maradni az egyik legnagyobb gamerrendezvénytől.

Hirdetés

Noha eredetileg hibrid rendezvényben gondolkodtak a gamescom szervezői, végül meghátráltak, és átalakították a koncepciót, így a világ bármely pontjáról, digitális csatornákon keresztül élvezhetjük majd a programot augusztus 25-e és 28-a között, amelynek legizgalmasabb része a nyitónapra időzített Opening Night Live lesz Geoff Keighley tolmácsolásában.

Erre a műsorszámra koncentrálódik majd a bejelentések - köztük több világpremier - zöme, de persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen résztvevők fognak a szórakoztatásunkról gondoskodni aznap este.

Hirdetés

A szervezők végre nyilvánosságra hozták a résztvevők első csoportjának névsorát, melyből rögvest szembetűnik, hogy egyelőre hiányzik a PlayStation és a Nintendo is.

505 Games
Activision
Aerosoft
Assemble Entertainment
Astragon Entertainment
BANDAI NAMCO Entertainment
Bethesda Softworks
Electronic Arts
GAMEVIL COM2US Europe
Headup
Indie Arena Booth
Koch Media
NExT Studios (Tencent Games)
SEGA Europe
Team17
Thunderful Games
Ubisoft
Wargaming
Xbox

Várhatóan bővülni fog még a lista a következő hetekben, de valószínűleg akkor sem fogunk unatkozni, ha netán mégsem így alakulna. Az imént felsoroltakon kívül még számos független stúdió játékát láthatjuk majd, szám szerint 80-at, és azt sem zárhatjuk ki, hogy a Microsoft ezt az alkalmat használja majd ki arra, hogy bejelentse, mely fejlesztőcsapatokkal bővül az Xbox Game Studios. Mert már nem az a kérdés, hogy lesznek-e további felvásárlások, hanem az, hogy mikor kerül rájuk sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)