Hirdetés

Gamescom 2015 - öt perc hősködés a Fable Legendsből (videó)

|

A Microsoft előadásán nem láthattuk a Fable Legendset, a jelenleg zárt bétában lévő játék viszont kipróbálható volt a gamescomon. A most megjelent videóban Malice-t, a játék egyik tank karakterét ismerhetjük meg.

Hirdetés

Utoljára az E3-on láttuk a még idén megjelenő Fable Legendset, és bár a Lionhead nem egy a sorozattól megszokott RPG-vel készül, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a 4v1-es multin alapuló játékban ne találnánk érdekes karaktereket. A gamescomról érkező gameplay videón például az egyik tank szerepkörben megjelenő karakter mutatkozott be.

Malice érdekessége az, hogy életében Albion egyik legelvetemültebb gonosztevője volt, viszont mikor feltámaszották, már elátkozott hősként harcol a jó oldalon. A free-to-play modell miatt persze nem elég, ha a hősök egyedi kinézetet és háttérsztorit kapnak, az is fontos, hogy egyedi mechanizmusoknak köszönhetően más élmény legyen velük játszani: Malice például néhány ellenség legyőzéséből saját csatlósokat idézhet, akik segítik a tank karaktert a harcok során. A Fable Legends mint tudjuk, cross-platform játék lesz. az Xbox One-osok és a Windows 10-esek együtt játszhatják. Az alábbi képsorok a Windowsos változatból lettek rögzítve.

Ti kipróbáljátok majd a Lionhead új játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)