Hirdetés

Gamescom 2014 - új motort kap a FIFA World (videó)

|

Az EA Sports új motorral látja el a free-to-play FIFA Worldöt, ami nemcsak a grafikán, de a fizikán és a játékosok viselkedésén is javít.

Hirdetés

Az Electronic Arts gamescom 2014-es konferenciájának egy combosabb részét felemésztette a FIFA-széria, a FIFA 15 mellett bemutatkozott a free-to-play FIFA World új változata is.

A jelenleg béta állapotban lévő FIFA World még idén megkapja vadonatúj motorját, és vele együtt számos funkciót is. Az új engine intelligensebb MI-t biztosít, valamint gördülékenyebb irányítást tesz lehetővé - ezt tekinthetitek meg ti is az EA kölni előadása alatt bemutatott trailerben:

Az EA Sports szerencsére gondoskodott róla, hogy a FIFA World motorcseréje ne kukázza eddig elért eredményeinket és összeállításainkat, minden maradni fog a régiben, sőt még külön jutalmakra is számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)