Hirdetés

Final Fantasy XIV - Xbox One-ra is megjelenhet?

|

A Square Enix szerint többször is tárgyaltak már arról a Microsofttal, hogy milyen módon jelenhetne meg a Final Fantasy XIV az Xbox One-on.

Hirdetés

A nehézkes indulás után a Final Fantasy XIV végül egy kifejezetten kompetens és élvezhető MMORPG lett, amit nem csak PC-n, de PlayStationön is játszhatunk, ráadásul az egyes platformok rajongói együtt is kalandozhatnak. Már csak az Xbox hiányzik ebből az idilli családból, a Square Enix pedig szeretné megoldani, hogy teljes legyen az élmény.

A játék rendezője, Naoki Yoshida a Gamescom 2016 során árulta el egy interjúban, hogy már többször is tárgyaltak a Microsofttal erről a kérdésről. Yoshida szerint a legnagyobb akadály az, hogy ők szeretnék, ha az Xbox One verzió ugyanúgy cross-platform módon működhetne, mint a többi, viszont a Microsoft szigorú irányelvei a cross-platform játékokról megnehezítik ezt a kérdést.

A rendező azt is elárulta, hogy a következő meetingjük a Tokyo Game Show környékén lesz majd és reméli, hogy akkor ismét terítékre kerülhet majd a cross-platform játék lehetősége.

Ti mit gondoltok? Játszanátok a Final Fantasy XIV-et Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)