Hirdetés

Final Fantasy XV - nagy bejelentés jön a gamescomon

|

A Final Fantasy XV készítői nem terítették ki minden kártyájukat az E3-on, hanem egy fontos leleplezést megtartottak az augusztusi gamescom idejére.

Hirdetés

A Square Enix idén nem tartott saját konferenciát az idei E3-on, de a két konzolgyártónál itt-ott megjelentek a Final Fantasy XV-tel. A PSVR-os spinoff mellett kiderült az is, hogy a PlayStation 4 Próhoz hasonlóan az Xbox One X-hez is készítenek egy 4K-s frissítést. De amint nemrég elárulták, készülnek még valamilyen újdonsággal a szerepjáték kapcsán.

Hirdetés

Ez a legutóbbi fejlesztői livestream végén került szóba, ahol a Square marketingigazgatója mondta el, hogy néhány nagy bejelentést a nyár későbbi részeire tartogattak.

"Így igaz, nagyon elfoglaltak voltunk. Úgy intéztük, hogy a nyáron néhány valóban izgalmas bejelentéssel szolgálhassunk. (...) Néhány igazán jó hírt szeretnénk veletek megosztani a gamescom alatt"

- tette hozzá Tabata Hajime, a játék rendezője.

Hogy pontosan mihez kapcsolódik majd a bejelentés, azt még nem tudjuk, de például azt még homály fedi, milyen plusz tartalmak várnak ránk a sztori-DLC-k és a multis mód megjelenése után. Ehhez hasonlóan azt sem tudtuk meg, mi lett a Final Fatasy XV PC-s portjának sorsa, amivel kapcsolatosan a döntést a konzolos változatok befejezése utánra halasztották.

Szerintetek milyen meglepetés vár ránk augusztusban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)