Hirdetés

Gamescom 2017 - PC-re is jön a Final Fantasy XV

|

Már kicsit feladtuk a reményét annak, hogy valaha elkészül a legutóbbi Final Fantasy rész PC-s változata, de szerencsére tévedtünk.

Hirdetés

A tavaly novemberben megjelent Final Fantasy XV nem csak a széria rajongóit, de az RPG kedvelők nagy részét is lenyűgözte. Egyetlen fájdalmas pontunk az volt, hogy csak konzolokra jelent meg. Ez szerencsére már nem sokáig lesz így, ugyanis három platformon keresztül is elérhetjük majd PC-n.

A játék csodaszép 4K-ban lesz futtatható PC-n, és az Nvidia technológiáinak köszönhetően számtalan kisebb-nagyobb grafikai extrát kapott. Ezeket megnézhetitek a lenti bejelentő trailerben is.

A bejelentés az Nvidia sajtótájékoztatóján történt meg, ahol a mi srácaink is ott ülnek szépen, és fotóznak is nekünk:

A Final Fantasy XV Windows Edition valamikor 2018. elején érkezik, tartalmazni fogja az összes ingyenes és már megjelent fizetős DLC-t, és megvásárolható lesz a Steam, az Origin vagy a Windows Store rendszerén keresztül. Addig ne felejtsétek el pótolni a sztorit felvezető Kingsglaive: Final Fantasy XV animációs filmet, megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)