Hirdetés

Fizetős Battle Passt kap a Marvel's Avengers összes DLC-karaktere

|

Ezen a megoldáson keresztül mindenféle jóságot oldhatnak majd fel a játékosok.

Hirdetés

Már megjelenéskor jó néhány ismert szuperhőssel csaphatunk majd szét az ellenfelek között a Marvel's Avengersben, de azt is sejthetjük már, hogy később kik fognak csatlakozni a felhozatalhoz. Több karakter is elérhető lesz extra tartalomként, és a fejlesztők még egy jól ismert mechanikát is bevezetnek majd a játékba.

Hirdetés

A Square Enix nemrég bemutatta nekünk, hogyan kezeli majd a Marvel's Avengers a különböző feloldható jóságokat. Úgynevezett Hero Challenge Cardok teszik majd lehetővé többek között kreditek és kozmetikai cuccok begyűjtését, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy kihívások teljesítésével szerezhetjük meg a jutalmakat. A hat alapkarakter prémium Hero Challenge Cardjához tartozó jutalmak automatikusan feloldásra kerülnek, viszont a megjelenés után érkező hősök esetében picit máshogy fog működni ez a dolog.

A DLC-karakterekhez ugyanis külön-külön meg kell majd vásárolnunk ezt a Battle Passt, ami 1000 játékbeli kreditbe fog kerülni, tehát nagyjából 10 dollár az értéke. Ugyanakkor lesz egy fontos változás a más játékokban látott hasonló megoldásokhoz képest, mivel a Hero Challenge Cardok nem fognak kikerülni egy idő után a játékból, így nem kell sietnünk a kihívások teljesítésével. Persze azért lesz lehetőségünk arra, hogy átugorjuk az egyes tiereket. Fontos még kihangsúlyozni, hogy a feloldható jutalmak semmilyen módon nem befolyásolják majd a játékmenetet, pusztán kozmetikai cuccokról van szó.

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)