Hirdetés

Gamescom 2015 - így csúszkálunk majd a Forza Motorsport 6 esős versenyein (videó)

|

A Forza Motorsport 6 kipróbálható volt az idei gamescomon, ami azt jelenti, hogy nem kevés vágatlan játékmenetet is láthatunk az Xbox One-ra érkező versenyjátékból.

Hirdetés

A sorozat mindig is az Xbox húzócímei közé tartozott, az eddig látottak alapján pedig úgy tűnik, a Microsoftnak minden oka meglesz arra is, hogy büszkén mutassa be szeptember közepén a Forza Motorsport 6-ot. Néhány most megjelent videón pedig a játékban is megcsodálhatjuk, hogyan szuperálnak a trailekben kiemelt feature-ök.

Az alábbi lejátszási listán a Dualshockers felvételeit látjátok, amik sajnos nem közvetlenül a kiállított Xboxokról érkeznek, de ettől függetlenül a felvett versenyek között találunk több olyat is, ami bemutatja a Forza Motorsport 6 legnagyobb újdonságait, az éjszakai versenyzést, és az elég aprólékosan kidolgozott eső-szimulációt. Akiket egyébként az új Forza győzne meg a Xbox One vásárlására, azok előtt a Microsoft elhúzta a mézesmadzagot egy egyedi díszítésű bundle-lel is.

Nektek hogy tetszik a látottak alapján a Forza Motorsport új része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)