Hirdetés

Gamescom 2018 - a From Software már nem tervez több Dark Souls játékot

|

Helyette új irányt céloznak meg, és még egy régi sorozathoz is szívesen visszatérnének a fejlesztők.

Hirdetés

Az idei gamescom egyik legnagyobb sztárja egyértelműen a From Software legújabb műve, a Sekiro: Shadow Die Twice. Az új játék mellett a rajongók természetesen a Dark Souls sorozatról sem feledkeztek meg, de egy interjúból kiderült, hogy a fejlesztőcsapat már lezártnak tartja a szériát.

Hirdetés

Yasuhiro Kitao, a From Software kommunikációs menedzsere a VG247-tel beszélgetett, és elmondta, hogy jelenleg természetesen a Sekiro áll a fókuszban, illetve a jövőben több új címmel is szeretnének próbálkozni. A Dark Soulst befejezték, viszont az elképzelhető, hogy újra elővennék a 90-es évek végén nagy sikert arató Tenchu sorozatot. Na ettől már kicsit hevesebben ver a szívünk!

A franchise jogait 2004-ben vették meg, és 2009-ben adták ki a széria eddigi utolsó darabját, a Tenchu: Shadow Assassinst. Kitao nem fejtette ki, hogy milyen új ötleteken dolgoznak, de mi reménykedünk. Mantrázzuk a Tenchut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)