Hirdetés

Gameplay videóval készülhetünk az Age of Empires IV megjelenésére

|

A Relic röviden összegezte, hogy mit várhatunk a folytatás játékmenetétől.

Hirdetés

A rajongók régóta várják hogy teljes értékű résszel bővüljön az Age of Empires széria (régebbi részek ugyanis kaptak felújítást időközben is), az Age of Empires IV pedig az eddigi részletek alapján az a folytatás lesz, amiben reménykedtek. Megtartja a sorozat gyökereit, de igyekszik újítani is, miközben nyolc frakció (angolok, franciák, Kína, Delhi Szultanátus, Abasszid-dinasztia, mongolok, Szent Római Birodalom, Kijevi Rusz) közül választva diadalmaskodhatunk mások felett. 

Hirdetés

A gamescom Opening Night Live során megmutatott gameplay előzetesben a fejlesztők összegezték nekünk, hogy mire számíthatunk a játékmenettől. Ízelítőt kapunk az építkezésből és terjeszkedésből, a harcmező eseményeiből és a különböző taktikákból (például az egységek szerzetesek segítségével történő áttérítéséből), mindezt a római és orosz hadjáratokat alapul véve. 

Az Age of Empires IV október 28-án jön PC-re, és megjelenéstől kezdve a Game Pass része lesz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)