Hirdetés

GamesCom 2012 - A Namco Bandai felhozatala

|

Pont a Dark Souls és a Tekken Tag Tournament 2 kiadója maradna távol a GamesCom rendezvényétől? Ki van zárva!

Hirdetés

Alig telt el egy-két hét a Square Enix és a Ubisoft felhozatala óta, máris egy újabb résztvevőt és játékainak listáját tudjuk bemutatni a 2012-es GamesCom eseményen résztvevők közül.

A Namco Bandai legfőbb látványossága egyértelműen a Dark Souls: Prepare To Die Edition PC-re szánt kiadás és a Tekken Tag Tournament 2 lesz, de értelemszerűen mindegyik projektnek megvan a maga rajongói bázisa. Az alábbi listához hozzátartozik még, hogy várhatóan előzetest kap a Dgital Extremes által fejlesztett Star Trek játék, ami a filmmel ápol szoros rokoni kapcsolatot.

A Namco Bandai felhozatala:

- Tekken Tag Tournament 2 (PS3, X360, Wii U)
- One Piece Pirate Warriors (PS3)
- Dark Souls: Prepare To Die Edition (PC)
- Tales Of Graces F (PS3)
- Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch (PS3)
- Tank! Tank! Tank! (Arcade, Wii U)

 

Az idei GamesCom augusztus 15 és 19 között kerül megrendezésre, ti pedig tartsatok velünk, hiszen első kézből értesülhettek az új bejelentésekről, információkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)